Medemblik

IJsselmeerstraat 127
€ 164.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 2001
Type: Vrijstaande woning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Vrijstaande 4-kamer bungalow gelegen op een zeer mooie locatie in het zeer geliefde Bungalowpark Zuiderzee te Medemblik. De bungalow ligt op een ruim perceel eigen grond met rondom tuin en een eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater (Kleine en Grote Vliet). De bungalow kan uitstekend verhuurd worden in combinatie met eigen gebruik. De koopprijs is incl. de volledige inventaris: meubilair, keuken inventaris en tuinmeubilair. Een groot deel van de meubels en gordijnen zijn onlangs vernieuwd! U kunt  er dus zo in! Het bungalowpark is voorzien van een subtropisch zwembad, een tennisbaan, Brasserie 't Stolpje, een kinderspeeltuintje en u kunt er een fluisterbootje huren. Het park grenst aan Recreactiegebied de Vooroever met stranden en het Internationale Zeilwedstrijdcentrum (Regatta Center). Vanuit het park loopt u het historische stadje Medemblik in met havens, winkels, gezellige terrasje : er is altijd wat te doen in Medemblik !


De bungalow is van het type 11 en is dus 1 meter langer als type 1 en ligt onder aan de IJsselmeerdijk, met op loopafstand stranden en het recreatiegebied De Vooroever. Voor vissers, zeilers, surfers, natuurliefhebbers : er zijn recreatie mogelijkheden genoeg. Het historische Stadje Medemblik met havens, winkels en gezellige terrasjes is op loopafstand. Het Internationale Zeilwedstrijdcentrum (Regatta Center) biedt u de mogelijkheid een ligplaats voor uw boot te huren of te kopen. Verder bent u zó in Enkhuizen, Hoorn, Amsterdamen de gezellige stad Alkmaar. Woonopervlakte ca 90 m2. Bouwjaar ca. 2001. Inhoud 290 m3.


Indeling : entree, hal met fraai betegeld toilet met fonteintje, fraai betegelde bijkeuken met de CV installatie . Ruime living met open keuken en openslaande deuren naar het terras aan het water. De keuken is voozien van een 4 pits gasstel, een (nieuwe) koelkast met vriesgedeelte, een oven en een nieuwe vaatwasser. De vloeren van de begane grond zijn fraai betegeld met plavuizen.

1e verdieping : overloop, 3 ruime slaapkamers (6 slaapplaatsen), ruime betegelde badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en dakraam.  Twee ruime inloop kasten grenzend aan de overloop maken het geheel compleet. De eerste verdieping is onlangs voorzien voorzien van nieuwe PVC vloeren. De trap is voorzien van nieuwe bekleding.

2e verdieping : ruime wegzetzolder


Er is een exclusiefverkoopbemiddelingscontract met de makelaar : Voor bezichtigingen en biedingen Tel. Dina Kamsteeg  M 06-19416140

Bijzonderheden :


-Dak,muur,vloer isolatie, dubbel glas
-Fraaie ligging in het park
-Goed onderhouden, buitenom opnieuw geverfd.
-Aanvaarding in overleg
-Perceel ca 295 m2 eigen grond
-Jaarlijkse parkkosten ca € 1150,00
-Zeer goed verhuurrendement !


Permanente bewoning is niet toegestaan: voor informatie Gemeente Medemblik


Er is een Huishoudelijk Reglement geldig op het park: zie akte van levering door 28-12-2001. Dit Huishoudelijk Reglement gaat over van koper op koper en kan u uiteraard door de makelaar verstrekt worden.
Aanvaarding in overleg.


De woning wordt verkocht inclusief meubels en inventaris. De woning kan verhuurd worden via Bungalowpark Zuiderzee met een zeer goed verhuurrendement in combinatie met eigen gebruik.


Bungalowpark Zuiderzee  is een fraai en zeer goed onderhouden park en ligt onder aan de dijk aan het IJsselmeer met stranden en sinds ca. een jaar Strandtent de Zoete Zee.Bel Dina Kamsteeg voor een bezichtiging : M 06 19416140 of
email : info@dinakamsteegmakelaardij.nl of gebruik het contactformulier op de website: www.dinakamsteegmakelaardij.nl


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc, deze zijn indicatief.
Koper heeft een onderzoeksplicht naar de bouwtechnische kwaliteit en opgegeven maten en inhoud van deze woning. Koper heeft een onderzoeksplicht.
 
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl