Medemblik

Zuiderzeestraat 17

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1997
Type: Vrijstaande woning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Vrijstaande 6-persoons recreatiewoning in Bungalow Park Zuiderzee te Medemblik. Deze woning heeft een eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater (Kleine en grote Vliet) en ligt onder de dijk aan het IJsselmeer met het recreatiegebied “De Vooroever” met stranden en het Internationale Zeilwedstijdcentrum (Regatta Center) om de hoek! Recreatiemogelijkheden ten overvloede: vissen, wandelen, zwemmen, varen, fietsen door het mooie Noord-Hollandse landschap…..of gezellig winkelen in de historische stad MedemblIndeling.


Begane grond: entree, hal, fraai betegeld toilet met fontentje en een inpandige berging voorzien van meterkast met toegang naar buiten. Sfeervolle woonkamer met lichte open keuken in rechte opstelling. De vloeren van de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van plavuizen.


1e verdieping:  overloop, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met 2e toilet en douchecabine en tevens een separate ruimte met wasmachine.


2e verdieping : via vlizotrap bereikbare bevloerde zolderruimte


Er is een exclusiefverkoopbemiddelingscontract met de makelaar : Voor bezichtigingen en biedingen Tel. Dina Kamsteeg  M 06-19416140


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc,  zijn indicatief.
Koper heeft een onzerzoeksplicht/Verkoper heeft een meldingsplicht.Bijzonderheden:
Aanvaarding in overleg
De woning heeft een recreatieve bestemming, permanente bewoning is niet toegestaan (voor info Gemeente Medemblik)
Goed onderhouden
Voorzien van dubbel glas
CV Intergas HR Ketel (goed onderhouden)
Uitstekende verhuurmogelijkheden
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl