Medemblik

Voeroever 3Gn9
€ 13.500,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 0
Type: Recreatiewoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Ligplaats te koop 10 m x 4,50 m met achterpaal in Regatta Center Medemblik(zonder boot).
Plaatselijk bekend Gn9, omvattende een perceel grond met de zich boven deze grond bevindende kolom water. De ligplaats is voorzien van een elektra aansluiting 16 Ah en er is wateraansluitingvia slanghaspels op de steiger.  


De jaarlijkse bijdrage voor beheer en onderhoud is 2,25 % over de kooppsom excl. BTW.
De toeristenbelasting voor een niet Medemblikker is ongeveer 97 euro per jaar.
De ligplaats wordt notarieel overgedragen. Notariskosten zijn voor koper.

Verdere voorzieningen :
-RC Yachtservice
-Innamepunt vuilwater en bilgewater
-Winterstalling op parkeerterrein
-Botenkraan 20 ton.
-Zeilmakelrij Medemblik
-Sailshop
-Restauarant MED Trattoria
-Was -en droogmachines
-Leenfietsen
-Toiletten en doucheruimtes
-Kinderspeelplaats
-Barbeque
-Tafeltennis


Regatta Center Medemblik is een moderne jachthaven in het historische stadje Medemblik. Prachtig gelegen aan het IJsselmeer, direct aan open water, voor de stadswallen van Medemblik en kasteel Radboud en op loopafstand van het gezellige oude centrum.


Jachthaven en zeilwedstrijdcentrum
Medemblik is van oudsher het -internationale- zeilwedstrijdcentrum van Nederland. Regatta Center Medemblik is de thuishaven van internationale evenementen zoals de Delta Lloyd Regatta en Europese en wereldkampioenschappen in diverse klassen. Ook worden er evenementen voor grotere jachten verzeild zoals de 24-uurs race, Vastgoed Business Cup, Coppers Cup en Miles 4 Justice.


Actieve en gezellige haven
De combinatie van jachthaven en wedstrijdcentrum staat borg voor een actieve en gezellige haven. Het wedstrijdgedeelte ligt aan de noordzijde en de ligplaatsen zijn aan de zuidzijde van de havenkom. De haveningang is aan de noordzijde; de wedstrijdzeilers kunnen dus direct uitvaren zonder langs de ligplaatsen te hoeven varen. Er zijn twee haveningangen, zodat de wedstrijdboten en de jachten elkaar niet in de weg zitten. De grote parkeerplaats is exclusief bestemd voor ligplaatshouders.Uitstekend bereikbaar
Medemblik is per auto uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad via de A7 en vanuit midden/oost Nederland via de dijk Lelystad-Enkhuizen.

Tevens te koop een Recreatiewoning IJsselmeerstraat 169 te Medemblik in Bungalowpark Zuiderzee. Zie ook op www.dinakamsteegmakelaardij.nl en op Funda.nl (onder Recreatiewoningen- Medemblik)


zie ook www.regattacenter.com


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc, zijn indicatief.
Koper heeft een onderzoeksplicht/verkoper heeft een meldingsplicht.


Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl