Kreileroord

Bollenstraat 7
€ 116.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1957
Type: Tussenwoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Starters opgelet! Deze fraaie tussenwoning ligt in het gezellige dorpje Kreileroord en heeft een grote zonnige voor- en achertuin met achterom, en ligt een perceel van ca. 162 m2 eigen grond. Bouwjaar 1957. Waar koop je nog een woning voor deze prijs in deze huidige tijd met een enorme krapte in de woningmarkt ? Een buitenkans dus! 

Indeling, entree, hal met toilet en trapkast, grote lichte doorzon woonkamer en een separate ruime keuken met toegang naar de grote achtertuin met vrijstaande schuur. De vloeren van de begane grond zijn voorzien van laminaat.


1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers met de mogelijkheid om er weer 3 slaapkamers van te maken. Een badkamer met wastafel en douche. De vloeren van de slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

2e verdieping : wegzet zolder te bereiken via schuiftrap. CV Installatie : CV Intergas HR, bouwjaar 2012.

Het dorp ligt landelijk in de polder nabij het Robbenoordbos en het IJsselmeer met een snelle verbinding naar de A7 richting Hoon/Amsterdam en naar de Afsluitdijk. Lagere school in het dorp aanwezig. Veel parkeerplaatsen in de straat en omgeving.
Kortom voordelig wonen in een groene rustige omgeving!Kenmerken:

Bouwjaar 1957
Woonoppervlakte ca 90 m2
Inhoud ca 280 m3
Traditioneel gebouwd
Stenen externe bergruimte/schuur ca 8 m2
Pannen gedekt
Kunststof kozijnen
CV Intergas HR 2012
Begane grond, dubbel glas
1e verdieping, enkel glas

Aanvaarding in overleg. Bel met Dina Kamsteeg voor een bezichtiging:
M 06 19416140
Email : info@dinakamsteegmakelaardij.nl
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl