Hoorn

Dukaat 8
€ 189.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1990
Type: Tussenwoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Robuuste tussenwoning met vrij uitzicht over voortuin, voetpad en waterpartij met een privacyvolle achtertuin, grenzend aan een openbare parkeergelegenheid. De woning ligt nabij het Muntpark, van waaruit  u via de Tuibrug binnen enkele minuten naar het IJsselmeer fietst of wandelt. 


Deze woning ligt in één van de kindvriendelijkste straten in de wijk en heeft binnen drie autominuten aansluiting op de Provinciale weg richting Hoorn, Enkhuizen en Amsterdam. 


Er zijn veel sociale voorzieningen in de directe omgeving zoals : winkels, openbaar vervoer, NS station, scholen en een huisartspraktijk. De historische binnenstad van Hoorn, met winkels, havens, terrasjes is  op korte afstand.


Indeling :


Begane grond :


Entree, ruime hal met meterkast en toegang naar de L-vormige  woonkamer met ruime open keuken in hoekopstelling met toegang naar de bijkeuken. De woonkamer heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over de voortuin, voetpad en de  over de Rijnweg met uitzicht over het water.  De begane grondvloer is voorzien van plavuizen. Vanuit de woonkamer bereikt u via  een deur de toiletruimte met wastafel de en de trapopging naar de  eerste verdieping.


Eerste verdieping :


Via de overloop bereikt u drie ruime slaapkamers en de badkamer met ligbad/douchecombinatie en een toilet.


Tweede  verdieping:


Vaste trap naar de tweede verdieping bereikt u de ruime open zolder, voorzien van dakraam. De CV-ketel en heteluchtverwarming bevinden zich in een aparte unit.


De zolder heeft veel ruimte achter de knieschotten en er is tevens een kleine wegzetzolder.


Bijzonderheden :


Vrij uitzicht aan voorzijde;
Kindvriendelijke, rustige buurt;
Bouwjaar : 1990;
Woonoppervlakte ca 124 m2;
Externe buitenruimte : ca 4 m2;
Perceel : 147 m2;
Verwarming : Brink heteluchtverwarming;
Warm water : CV Ketel Vaillant;
Voortuin en achtertuin;
Aanvaarding in overleg.


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc. zijn indicatief.
Koper heeft een onderzoeksplicht. Dina Kamsteeg makelaardij adviseert koper om iedere woning bouwtechnisch te laten keuren.


Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl