Medemblik

Gedempt Achterom 23
€ 197.500,- k.k.

Status: Nieuw
Bouwjaar: 1930
Type: Eengezinswoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Altijd al in de binnenstad van Medemblik willen wonen? Deze karakteristieke en knusse 3- kamer stadswoning met aangebouwde bijkeuken, aangebouwde berging en privacyvolle stadstuin is uw kans! Bouwjaar circa 1930, woonoppervlakte circa 90 m2 en inhoud circa 250 m3. U kunt lopend naar het historische centrum van Medemblik: scholen, openbare voorzieningen, winkels, terrasjes en havens bevinden zich in de directe omgeving. Recreatiegebied de Vooroever  met stranden en wandelgebied op loop/fiets afstand bereikbaar.


Indeling :


Begane grond :


Entree, hal, meterkast, doorzonwoonkamer met schouw en gashaard, besloten keuken met een door de huidige eigenaar vernieuwd keukenblok en een koelkast ingebouwd onder de trap. Aangebouwde bijkeuken met toiletruimte en aansluiting voor wasmachine en droger en aangebouwde berging met werkbank. Via de bijkeuken heeft u toegang naar de leuke onderhoudsvriendelijke stadstuin waar het heerlijk vertoeven is!
De vloeren van de hal, keuken en bijkeuken zijn fraai betegeld, de vloer van de woonkamer is voorzien van laminaat.Eerste verdieping:

Via een deur in de keuken bereikt u de trap naar de eerste verdieping met de
overloop met de CV opstelling aan de wand, 2 ruime slaapkamers, waarvan één met inbouwkasten en wastafel, een ruime fraai betegelde badkamer met douche en wastafel. Tegenover de badkamer is een separate fraai betegelde toiletruimte met wastafel.De vloeren van de slaapkamers en overloop zijn voorzien van laminaat.


2e verdieping:


Ruime wegzetzolder bereikbaar via steektrap.


 


Kenmerken:


Bouwjaar circa 1930, door de jaren heen verbouwd en verbeterd.

Woonoppervlakte: 90 m2.


Inhoud: 250 m3.

CV: Daalderop Combipact HR, bouwjaar ca 2007, jaarlijks onderhouden.

Warm water: CV 

Voorzien van dubbel glas.


Perceel: 105 m2 eigen grond.


Kadaster: Kadastrale Gemeente Medemblik, Sectie A, Perceel 4314, 1a 5 ca.

Beschermd Stads- of Dorpsgezicht, zie monumentenwet 1988: inl. bij de Gemeente.

Parkeren: openbaar

De aangebouwde bijkeuken en berging geven mogelijkheid deze voor diverse doeleinden te gebruiken en/of aan te passen.

Aanvaarding in overleg.


 
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl