Medemblik

IJsselmeerstraat 77
€ 189.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 2000
Type: Vrijstaande woning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Uw woning verkopen of een woning kopen op Bungalow Zuiderzee te Medemblik?

MET MAKELAAR DINA KAMSTEEG BEREIKT U MÉÉR! KOPERS WETEN DINA KAMSTEEG TE VINDEN! OOK VANUIT DUITSLAND!
UW WONING OP FUNDA, MET OP VEROZEK INMETING VOLGENS NEN-NORM. (AANSPRAKELIJKHEID). M 0619416140 email: info@dinakamsteegmakelaardij.nl
Er is veel vraag naar recreatiewoningen! Meer dan 30 verkocht in de afgelopen jaren. Laat u adviseren door de makelaar van het park, al 17 jaar!
----------------------------------------------------------------------------------------------
Een buitengewone kans! Deze vrijstaande recreatiewoning met fraai uitzicht over water is compleet ingericht en zeer goed onderhouden en ligt aan een waterpartij (doorgaand vaarwater) met eigen aanlegsteiger. De woning ligt in het fraai aangelegde Bungalowpark Zuiderzee, met een subtropisch zwembad, tennisbanen, kinderspeeltuintje en ligt direct onder de dijk aan het IJsselmeer. Recreatie mogelijkheden: wandelen, fietsen, varen, vissen, zwemmen, zeilen, surfen en het strand met het Strandrestaurant "De Zoete Zee" op 50 m loopafstand! Het gezellige centrum van Medemblik met winkels en terrasjes en de havens zijn ook op loopafstand. Deze woning kan goed verhuurd worden via Bungalowpark Zuiderzee en is dus een uitstekende belegging voor uw spaargeld!. Woonoppervlakte 90 m2, bouwjaar ca. 2000, gelegen op een perceel van 290 m2 eigen grond. 


Indeling:


Begane grond: entree/hal met toegang naar toilet met fontein, trapopgang, inpandige berging met de meterkast met de CV opstelling en met toegang naar de fraaie woonkamer met openslaande deuren naar de tuin met een fraai verlaagd vlonder terras aan het water. Een recht opgestelde open keuken v.v. diverse apparatuur zoals een vaatwasser en inbouwkoelkast. Vanuit de woonkamer heeft u middels de openslaande deuren toegang naar de fraaie tuin met terras met uitzicht over een waterpartij en groen.


1e verdieping: ruime overloop, 3 ruime slaapkamers en een inpandige bergruimte met de mogelijkheid een wasmachine en droger te plaatsen. Een fraai betegelde badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafels en een toilet. 


2e verdieping: ruime bevloerde(afsluitbare) zolder, bereikbaar via vlizotrap. 


Bijzonderheden: De woning is gunstig gelegen, direct tegenover de Receptie van Bungalowpark Zuiderzee en het zwembad  en op c.a. 50 meter loopafstand van het strand. Aanvaarding in overleg. Er zijn uitstekende verhuurmogelijkheden via Bungalowpark Zuiderzee met een goed rendement. De prijs is inclusief meubels en inventaris! De woning heeft een recreatieve bestemming. Permanente bewoning is niet toegestaan. Voor informatie Gemeente Medemblik.


Bijzonderheden: 


- perceel 290 m2 eigen grond, kadaster Gemeente Medemblik, B 2412


- de woning is uitstekend onderhouden 


- dubbel glas , dak, muur isolatie 


- bouwjaar c.a. 2000 


- jaarlijkse parkkosten ca € 1150,00 euro 


- permanente bewoning en/of inschrijven op dit adres in de Gemeente Medemblik     is niet toegestaan


- aanvaarding in overleg


De opgegeven maatvoering en het jaartal zijn bij benadering opgegeven: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Dina Kamsteeg Makelaardij aanvaard geen aansprakelijkheid t.a.v. deze informatie. Voor een exacte maatvoering kunt u als koper een inmeting aanvragen welke dan door een extern bedrijf op kosten van de koper zal worden uitgevoerd.
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl