Medemblik

Zuiderzeestraat 14
€ 162.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1997
Type: Recreatiewoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Nieuw in de verkoop! Vrijstaande 6-persoons recreatiewoning in Bungalow Park Zuiderzee te Medemblik. Deze woning heeft een eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater (Kleine en grote Vliet) en ligt onder de dijk nabij het IJsselmeer met het recreatiegebied “De Vooroever” met stranden en het Internationale Zeilwedstijdcentrum (Regatta Center) om de hoek! Recreatiemogelijkheden ten overvloede: vissen, wandelen, zwemmen, varen, fietsen door het mooie Noord-Hollandse landschap…..of gezellig winkelen in de historische stad Medemblik. Amsterdam binnen 40 minuten met auto bereikbaar, maar ook met trein Hoorn CS Amsterdam.Indeling:Begane grond: entree, hal, fraai betegeld toilet met fonteintje en een inpandige berging voorzien van meterkast en CV installatie, met toegang naar buiten. Sfeervolle woonkamer met nieuwe open keuken in rechte opstelling voorzien van diverse apparatuur. De vloeren van de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van laminaat.1e verdieping:  overloop, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met douchecabine en een 2e toilet. Tevens een separate ruimte met wasmachine.2e verdieping : via vlizotrap bereikbare  zolderruimteEr is een exclusief verkoopbemiddelingscontract met de makelaar : Voor bezichtigingen en biedingen Tel. Dina Kamsteeg  M 06-19416140Bijzonderheden:Aanvaarding in overleg.
De woning heeft een recreatieve bestemming, permanente bewoning is niet toegestaan: voor informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar de Gemeente Medemblik.
Voorzien van dubbel glas.
CV Intergas HR Ketel 1998.
Uitstekende verhuurmogelijkheden via Bungalowpark Zuiderzee: voor het jaar 2019 is een verhuurcontract afgesloten met Bungalowpark Zuiderzee, welke voor minimaal een jaar opgevolgd moet worden door de nieuwe eigenaar. Combinatie verhuur en eigen gebruik is toegestaan.
Jaarlijkse parkkosten ca € 1250,00.
Bouwjaar 1997.


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc, zijn indicatief.
Koper heeft een onderzoeksplicht,verkoper heeft een meldingsplicht t.a.v. bijzonderheden en gebreken.

Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl