Utrecht

Livingstonelaan 220
€ 197.500,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1964
Type: Appartement

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Zeer ruime 2 kamer (voorheen 3 kamer) appartement (72 m2) op de tiende verdieping met een fantastisch uitzicht over Park Transwijk richting de stad. Ideaal voor starters of ouders van studerende kinderen of eigenaren van eenmanszaken ( i.v.m. bij te kunnen kopen garage). Het appartement is van alle gemakken voorzien en beschikt tevens over balkons aan beiden zijden, dus altijd zon!
Ligging:
De Livingstonelaan 220 ligt tegen over Park Transwijk waar verschillende festivals en activiteiten georganiseerd worden. Winkelcentrum Kanaleneiland ligt op loopafstand waar je alles hebt voor je dagelijkse boodschappen. Het centrum of Utrecht CS is in 10 minuten fietsen te bereiken, en bij slecht weer pak je de tram welke bijna voor de deur stopt. Met de auto ben je op korte afstand van de A12 en A2 en voor de deur is gratis parkeergelegenheid.
Appartement:
Het appartement ligt op de tiende verdieping van het complex. Hierdoor kijk je prachtig ver weg.  Het appartement heeft aan beide zijden een balkon dus men kan kiezen of je in de zon of juist in de schaduw wilt zitten. Verwarming middels stadsverwarming en warm water via een eigen boiler.Indeling:
Begane grond: gezamenlijke entree, lift, brievenbussen en toegang tot de bergingen.
Er is een eigen afgesloten berging op de 9e vedzieping.
Appartement op tiende verdieping: entree en hal, toegang tot  woonkamer en keuken en toegang naar de slaapkamer (masterbedroom) aan de achterzijde. Via de masterbedroom (voorheen twee slaapkamers) toegang tot het balkon aan de achterzijde, gelegen op het westen. Het is redelijk eenvoudig om van de masterbedroom weer twee slaapkamers te maken.
Vanuit de hal ook toegang tot de badkamer. Deze is eenvoudig maar mooi, met een inloopdouche, wastafel , toilet en aansluiting voor wasmachine en droger. De voormaligg toiletruimte is nu voorzien van een wamwater-boiler.
De zeer ruime woonkamer  geeft een prachtig beeld over de stad. Door de grote raampartijen is deze kamer erg licht. De  keuken zit op een gunstige plek waarmee je de kamer/keuken goed kan gebruiken/combineren. De keuken is voorzien van een Liebherr-koelkast, elektrische oven en kookplaat. Achter vrijwel alle lage keukendeuren zijn diverse 3 keukenladen boven elkaar gemonteerd.
Vanuit de woonkamer kom je op het balkon aan de voorzijde, welke gelegen is op het oosten. Ook deze is bijna 6 meter breed dus hier kan je heerlijk met een aantal mensen zitten en genieten van het uitzicht.


De vloeren van de masterbedroom zijn voorzien van laminaat. De vloeren van de woonkamer en entree/hal zijn  voorzien van houten vloeren en de vloeren van de keuken en badkamer zijn voorzien van vloertegels.Kenmerken:
- Actieve VVE, maandelijkse servicekosten € 142,00
- Water ca € 11,- per maand
- Het appartement is, indien gewenst weer in te delen met twee slaapkamers
   tot een 3 kamer appartement.
- Ideaal voor starters of ouders van studerende kinderen
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Prachtig uitzicht over Park Transwijk richting de stad
- Voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur
- Op korte fietsafstand van de stad (of per tram)
- Bestemd voor eigen bewoning
- Alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik
- Aanvaarding in overleg
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl