Haarlem

Hagestraat 35
€ 269.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1982
Type: Appartement

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

In de zeer gewilde Burgwalbuurt, in een karakteristieke zijstraat tussen het Spaarne en de Burgwal in Haarlem-Centrum, staat dit unieke 2 kamer appartement (maisonnette) te koop met inpandige berging, balkon en recht op gebruik stadstuin met het naastgelegen appartement.

Dit appartementencomplex is destijds onder architectuur van de architect Frans van Donselaer gebouwd in z.g.n. splitlevel uitvoering. De woonkamer- en keuken en slaapkamer- en badkamer zijn gelegen op twee verschillende verdiepingen.

Op de begane grond bevindt zich een riante slaapkamer met ruime badkamer, voorzien van inloopdouche en een wastafel. Op de eerste verdieping is de vanuit de hal bereikbare royale woonkamer met grote raampartijen aan de straatzijde, en vanuit de hal toegang naar de keuken met aansluitend een heerlijk balkon met trap naar de fraaie stadstuin.
De Hagestraat ligt zeer gunstig nabij het mooie centrum en alle sociale voorzieningen en heeft goede aansluiting via de A 9 richting, Amsterdam(Schiphol), Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Op de fiets bereikt u snel het Bloemendaalse strand, de Kennemerduinen en Zandvoort.
Het gezellige centrum van het zeer geliefde Haarlem kunt u lopend of met de fiets bereiken.
De huidige eigenaar heeft er ca. 40 jaar met veel plezier en met veel comfort in gewoond.
Het is kortom een unieke stek in één van de gezelligste straten van Haarlem!

Indeling:

Entree:

Via de voordeur van het appartementengebouw bereikt men de algemene ruimte met toegang naar de ruime berging met deur/toegang naar de tuin. In de gang bevinden zich ook de postvakken en de meterkast.

Begane grond en eerste verdieping:

Via de gezamenlijke voordeur op de begane grond is via de gang toegang naar de inpandige berging en via een trapopgang naar de eerste verdieping is de entree van het appartement. Via de voordeur toegang naar de hal, de toiletruimte met toilet en fontein, de besloten keuken rechts, met een recht opgesteld keukenblok met veel kastruimte en via de hal links toegang naar de riante lichte woonkamer aan de straatzijde van de woning. Vanuit de woonkamer loopt u via de hal naar de keuken naar balkon met trap naar de mooie stadstuin.

Begane grond:

Via de hal in het appartement op de eerste verdieping is een trap naar beneden naar de begane grond met riante slaapkamer aan de straatzijde en naar de ruime badkamer met inloopdouche en wastafel.

Kenmerken:
Appartement (maisonette);
Bouwjaar: 1982;
Woonoppervlakte  ca 61 m2;
Inhoud  ca 226 m3;
Appartement: 2 kamers, keuken, toiletruimte, badkamer, inpandige berging en balkon. Met recht op gebruik stadstuin met het naast gelegen appartement.
Balkon aan keuken op de eerste verdieping met trap naar de gezamenlijke stadstuin;
Inpandige berging op begane grond eveneens met toegang naar de tuin;
Vereniging van Eigenaars Flatgebouw Haarlem,
Hagestraat nummers 35 t/m 41, 2011 CT Haarlem;
Service kosten: € 100 per maand, inclusief opstalverzekering;
Reservefonds aanwezig: ja;
Meerjaren onderhoudsplan: nee;
Vloer, dak en muurisolatie (spouwmuren); zeer lage stookkosten. Energielabel B.
De ramen zijn voorzien van dubbel glas en kunststof kozijnen.
Draai- en kiepramen.
Verwarming : CV Merk, Nefit Type, Proline Bouwjaar: 2015, in eigendom; Warm water: CV;
Parkeren: openbaar betaald en/of vergunning, verkrijgbaar op aanvraag bij de Gemeente Haarlem;
Aanvaarding in overleg.
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl