Medemblik

IJsselmeerstraat 166
€ 227.500,- k.k.

Status: Nieuw
Bouwjaar: 2010
Type: Recreatiewoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Deze luxe vrijstaande 4-kamer, 6 persoons Comfort Plus Bungalow met erker en eigen aanlegsteiger staat op een perceel van ca 295 m2 eigen grond met rondom tuin. Deze recreatiebungalow heeft een prachtig uitzicht over water en wordt verkocht inclusief alle meubels en inventaris voor 6 personen. De bungalow ligt in het geliefde park Bungalowpark Zuiderzee te Medemblik, nabij het IJsselmeer, met stranden en het Regatta Centrum (Internationaal Zeilwedstrijdcentrum) op loopafstand.
Het pittoreske stadje Medemblik, met havens, winkels en gezellige terrasjes zijn op loopafstand te bereiken.  De Randstad (Amsterdam) is bereikbaar binnen ca. 30 autominuten (via de A7). Deze bungalow is goed verhuurbaar met een uitstekend rendement. Bungalowpark Zuiderzee heeft de volgende mogelijkheden: restaurant, zwemparadijs met glijbaan, tennisbaan, boothelling, sportvelden, sloepverhuur, strand, etc.Indeling:Begane grond: entree, hal, trapopgang, gastentoilet met fonteintje, woonkamer met erker met openslaande deuren, fraaie open en rechtopgestelde keuken voorzien van div. inbouwapparatuur, zoals vaatwasser, oven,koelkast, vriezer.De vloeren van de begane grond zijn voorzien van prachtige plavuizen. Eerste verdieping: ruime overloop met twee bergruimtes,  3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer met douche, ligbad, wastafelcombinatie en toilet.Tweede verdieping  :  ruime wegzetzolder Bijzonderheden:


IN ONDERHANDELING.De woning wordt verkocht inclusief de gehele inboedel.
Bouwjaar: ca 2010
Woonoppervlakte: ca 100 m2
Perceel: ca 295 m2 eigen grond
Inhoud: ca 330 m3
Verwarming: CV Intergas HR
Dak, muur en vloerisolatie en dubbel glas.
Jaarlijkse parkkosten ca € 1150,00 
Aanvaarding in overleg.

Eigen gebruik in combinatie met verhuur is mogelijk. Verhuurrendement ca 4 tot 5 % mogelijk. Het betreft een recreatiewoning : permanente bewoning is niet toegestaan, voor informatie en voorwaarden:Gemeente Medemblik.Er is een Huishoudelijk Reglement geldig op het park: zie akte van levering door 28-12-2001. Dit Huishoudelijk Reglement gaat over van koper op koper en kan u uiteraard door de makelaaren/of notaris verstrekt worden.
De woning wordt verkocht inclusief meubels en inventaris. De woning kan verhuurd worden via Bungalowpark Zuiderzee met een zeer goed verhuurrendement in combinatie met eigen gebruik.Bungalowpark Zuiderzee  is een fraai en zeer goed onderhouden park en ligt onder aan de dijk aan het IJsselmeer met stranden en sinds ca. een jaar Strandtent de Zoete Zee.

Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl