Medemblik

Zuiderzeestraat 24
€ 189.500,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1998
Type: Recreatiewoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

De vraagprijs van deze woning is slechts een richtprijs. Er zijn meerdere belangstellenden, dus nodigen wij u uit een mooi bod uit te brengen! Voor een bezichtiging kunt u bellen met de makelaar: M 06-19416140 Dina Kamsteeg

Deze vrijstaande 6-persoons recreatiewoning in Bungalow Park Zuiderzee te Medemblik heeft een eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater (Kleine en grote Vliet) en ligt nabij de dijk aan het IJsselmeer met het recreatiegebied “De Vooroever” met stranden en het Internationale Zeilwedstijdcentrum (Regatta Center) om de hoek! Recreatiemogelijkheden ten overvloede: vissen, wandelen, zwemmen, varen, fietsen door het mooie Noord-Hollandse landschap…..of gezellig winkelen in de historische stad Medemblik met de gezellige terrasjes en havens.


Deze woning is in zeer goede staat van onderhoud en heeft een vrijstaande schuur en eigen aanlegsteiger. De tuin rondom is voorzien met een fraai hekwerk ter bescherming van kinderen en huisdieren en u kunt er op ieder moment van de dag van de zon genieten (ligging zuid-west). Voor beleggers: de woning is zeer goed te verhuren via Bungalowpark Zuiderzee. De vraagprijs van de woning is incl. alle meubels en inventaris. 


Indeling.


Begane grond: entree, hal, fraai betegeld toilet met fonteintje en een inpandige berging voorzien van meterkast met toegang naar buiten. Sfeervolle living met ruime erker met openslaande deuren aan de waterzijde en een nieuwe open keuken aan de straatzijde. De vloeren van de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van fraaie plavuizen met vloerverwarming.


1e verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers en een ruime badkamer met ligbad douchecabine en tweede toilet. De badkamer is voorzien van vloerverwarming. Tevens een fraai betegelde ruimte voorzien van een wasmachine en droger.


2e verdieping: ruime bevloerde bergzolder.Kenmerken:


Bouwjaar:1998;
Dak, vloer, muurisolatie, dubbel glas;
CV Combi Ketel 1998;
Vloeroppervlakte: 90 m2;
Inhoud: 315 m3;
Voldoende openbare parkeergelegenheid;
De woning heeft een recreatieve bestemming.
Permanente bewoning is niet toegestaan. (voor informatie Gemeente Medemblik).
De woning is uitstekend te verhuren via Bungalowpark Zuiderzee in combinatie met eigen gebruik;
Parkkosten: ca € 1250,00 per jaar;
Overige parkkosten bij verhuur: informatie kunt u inwinnen bij
Bungalowpark Zuiderzee;
Aanvaarding in overleg;Er is een exclusieve verkoopbemiddelingsovereenkomst met Dina Kamsteeg makelaardij; voor informatie over deze woning en bezichtigingen kunt u bellen met Dina Kamsteeg M. 06-19416140


De opgegeven maatvoering en het jaartal zijn bij benadering opgegeven: hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Dina Kamsteeg Makelaardij aanvaardt geen aansprakelijkheid t.a.v. deze informatie. Voor een exacte maatvoering kunt u als koper een inmeting aanvragen welke dan door een extern bedrijf op kosten van de koper zal worden uitgevoerd.
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl