Medemblik

Waterborg 191
€ 210.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1997
Type: Appartement

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

Waterborg 191  - te Medemblik


 


Fraai en luxe afgewerkt 3 kamer appartement , gelegen op de tweede en hoogste verdieping vanvhet appartementen complex Waterborg te Medemblik. Het appartement is bereikbaar via trap en een lift en heeft een fantastisch uizicht over het Overleker Kanaal waar fraaie jachten afgemeerd liggen. Het complex bevindt zich op loopafstand van het historische stadscentrum met winkels, gezellige terrasjes, havens, het Recreatiegebied de Vooroever met stranden, het Internationale Zeilwedstijd Centrum het “Regatta Center” en een fraai wandelgebied. U heeft dus de mogelijkheid een boot in de binnen- of buitenhaven aan te meren.  Openbaar vervoer, scholen en div. voorzieningen zijn in de directe omgeving. U woont slechts op 40 autominuten vanaf de Randstad met een snelle aansluiting op de A7 richting Amsterdam.


 


Indeling: Entree, met toegang naar de twee slaapkamers links en rechts (aan de straat/park zijde) en toegang naar de complete badkamer o.a. voorzien van een ligbad. De woonkamer meet maar liefst 50 m2 en is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer en heeft een fantastisch uitzicht over het water. Het balkon ( ca 6 m2) is zuidwest gelegen en u kunt er heerlijk vertoeven! De keuken is voorzien van div. inbouwapparatuur en zeer compleet.


 


Kortom : comfortabel  wonen, alles gelijkvloers  en een privé garage  voor een uniek prijs !


 


Bijzonderheden :


 In de parkeerkelder bevindt zich een fietsenstalling
Soort appartement : Galerijflat
Soort dak : Plat dak
Voorzien van mechanische ventilatie
Verwarming :  CV  Ketel
Isolatie : Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas


De Vereninging van Eigenaren is een zeer actieve en goed uitgeruste vereniging.
Aanvaarding : in overleg
Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl