Medemblik

Zuiderzeestraat 15
€ 179.000,- k.k.

Status: Verkocht
Bouwjaar: 1997
Type: Recreatiewoning

Omschrijving  |  Kenmerken  |  Foto's  |  Kaart

VERKOCHT. 
Vrijstaande 6-persoons recreatiewoning in Bungalow Park Zuiderzee te Medemblik. D
eze woning heeft een eigen aanlegsteiger aan doorgaand vaarwater (Kleine en grote Vliet) en ligt aan de dijk nabij het IJsselmeer met het recreatiegebied “De Vooroever” met stranden en het Internationale Zeilwedstijdcentrum (Regatta Center) om de hoek! Recreatie mogelijkheden ten overvloede: vissen, wandelen, zwemmen, varen, fietsen door het mooie Noord-Hollandse landschap…..of gezellig winkelen in de historische stad Medemblik en genieten van de vele restaurants en terrasjes. Steden aals Amsterdam en Alkmaar en de Noordzeekust, etc. bereikbaar via de A7 binnen ca 30 auto minuten.Indeling:Begane grond: entree, hal, fraai betegeld toilet met fonteintje en een inpandige berging voorzien van meterkast en CV installatie, keurig in kast weggewerkt met afsluitbare deur. Sfeervolle woonkamer met nieuwe open keuken in rechte opstelling,voorzien van vaatwasser, combimagnetron, gascomfoor met afzuigkap. De vloeren van de hal, woonkamer en keuken zijn voorzien van plavuizen. Alle meubels en accessoires zijn vernieuwd.1e verdieping:  overloop, 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer met ligbad en douchecabine, 2e toilet en een dubbele wastafelcombinatie. De badkamer heeft een vast raam in de gevel. Tevens een separate ruimte met wasmachine.2e verdieping : via vlizotrap bereikbare  zolderruimteEr is een exclusiefverkoopbemiddelingscontract met de makelaar : Voor bezichtigingen en biedingen Tel. Dina Kamsteeg  M 06-19416140Bijzonderheden:Aanvaarding in overleg.
De woning heeft een recreatieve bestemming, permanente bewoning is niet toegestaan:voor informatie en voorwaarden: Gemeente Medemblik.
Goed onderhouden.
Volledig geisoleerd.
CV Intergas HR Ketel 2012 (goed onderhouden).
Uitstekende verhuurmogelijkheden via Bungalowpark Zuiderzee.
Verhuur in combinatie met eigen gebruik is toegestaan.
Er is een verhuurcontract  met bungalowpark Zuiderzee.
Huishoudelijk Reglement Bungalowpark Zuiderzee van toepassing.
De woning wordt verkocht inclusief alle meubels en inventaris.
Jaarlijkse parkkosten : ca € 1150 euro.


Dina Kamsteeg Makelaardij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor bovenstaande informatie : jaartallen, oppervlakten, etc, zijn indicatief.
Koper heeft een onderzoeksplicht,verkoper heeft een meldingsplicht t.a.v. bijzonderheden en gebreken.

Alhoewel er door Dina Kamsteeg Makelaardij naar gestreefd is om een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens te vermelden (jaartallen, bedragen, kenmerken, omschrijvingen, etc.), kunnen aan deze vermeldingen geen rechten worden ontleend.
Dina Kamsteeg Makelaardij  |  Hoge Werf 17  |  1674 PH Opperdoes  |  06-19416140  |  info@dinakamsteegmakelaardij.nl